FACTS ABOUT بازگشت به سلامت از آسیب یا بیماری REVEALED

Facts About بازگشت به سلامت از آسیب یا بیماری Revealed

Facts About بازگشت به سلامت از آسیب یا بیماری Revealed

Blog Article

مبارزات بهداشت عمومی در دهه ۱۹۲۰ برای متوقف کردن گسترش سل تلاش کردند انتقال[ویرایش]

در سال ۲۰۱۰، درمانی توصیه‌شد برای سل ریوی تازه بروز کرده که ترکیبی از آنتی‌بیوتیک‌ها به مدت شش ماه می‌باشد. برای دو ماه اول، ریفامپیسین، ایزونیازید، پیرازینامید و اتامبوتول تجویز شود.

اگر سل عود کند، قبل از شروع درمان برای تعیین آنتی‌بیوتیک‌هایی که به آن حساس است، آزمایش انجام دهید.

بنابراین اگر خودتان یا اطرافیانتان به این بیماری مبتلا هستید می‌توانید از این اطلاعات بهره ببرید.

واکسن بی‌سی‌جی برای اولین بار در سال ۱۹۲۱ در فرانسه بر روی انسان‌ها مورد استفاده قرار گرفت.[۱۰۷] با این حال این واکسن بی‌سی‌جی پس از جنگ جهانی دوم تنها در آمریکا، بریتانیا و آلمان به صورت گسترده پذیرفته شد.[۱۰۸]

افراد مبتلا به بیماری سلیاک غیر واکنشی ممکن است بیماری‌های دیگری مانند باکتری در روده‌ی کوچک (رشد بیش از حد باکتری)، کولیت میکروسکوپی، عملکرد ضعیف پانکراس، سندرم روده‌ی تحریک پذیر یا عدم تحمل به دی ساکاریدها (لاکتوز و فروکتوز) نیز داشته باشند.

پزشکان ممکن است دو آزمایش زیر را برای تشخیص بیماری سلیاک برای شما توصیه‌کنند.

ساکنان و کارگران و کارمندان مکان‌هایی که در آن افراد آسیب‌پذیر تجمع می‌کنند به عنوان مثال زندان‌ها و پناهگاه‌های مخصوص بی‌خانمان‌ها

آیا بی‌انگیزه شده‌اید؟ پس از این قانون ۱۰ دقیقه استفاده کنید

برای تشخیص و درمان بیماری سلیاک باید به متخصص گوارش مراجعه کنید. در دکترتو می‌توانید با بهترین متخصص گوارش آشنا شوید، به صورت آنلاین یا تلفنی با آنها مشورت کنید و یا برای دریافت نوبت حضوری اقدام کنید.

کاهش وزن از دیگر مواردی است که می‌تواند در کودکی که به سلیاک مبتلا است بروز کند. گاهی نفخ شکم و ورم معده هم در کودک دیده می‌شود که می‌تواند خود را با گریه و زیادی در کودکان زیر ۲ سال و پیچیدن به خود نشان دهد.

● باکتری سل از طریق قطرات بیماری سل ریوی مسری آلوده در هوا منتقل می‌شود. هنگامی که این قطرات وارد هوا می‌شوند، هرکسی که در نزدیکی است می‌تواند آنها را استنشاق کند.

چخبرتونه همتون گارد گرفتین نسل همتون تو زمان قاجار بوده از ز...

درصورت تنگی نفس، تب و لرز، دردقفسه سینه و سرفه‌های بسیار مدوام و طولانی بهتر است هرچه سریع‌تر به پزشک مراجعه کنید.

Report this page